Meniu principal

Strănepotul fostului dictator Benito Mussolini candidează la alegerile europarlamentare

Strănepotul fostului dictator Benito Mussolini candidează la alegerile europarlamentare din partea unui mic partid de extremă-dreapta din Italia, a anunţat acesta într-un interviu pentru cotidianul italian Il Messaggero.

Caio Giulio Cesare Mussolini a declarat pentru cotidianul italian că va candida la alegerile din 26 mai din partea Partidului Fraţii Italiei, de extremă-dreapta.
Acesta este născut în Argentina, are 50 de ani, este un fost ofiţer pe submarin şi are propria sa afacere în Emiratele Arabe Unite şi a declarat că nu a avut nicio experienţă politică, a ”respirat politică” întreaga sa viaţă.
”Foarte mulţi oameni vor să îl pună pe Mussolini pe buletinul de vot”, a declart acesta în interviul pentru Il Messaggero.
El a argumentat că nu a optat pentru numele de Mussolini, dar nici pentru prenumele său care este varianta italiană a numelui lui “Gaius Julius Caesar” – renumitul împărat roman.
Acesta a adăugat că dacă va fi ales va ”apăra interesul naţional cu toate acţiunile şi voturile mele”, descriindu-se ca un ”post-fascist care face referire la acele valori într-un mod non-ideologic”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns