Meniu principal

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica: ‘În ciuda campaniei de denigrare dusă de PSDragnea, Laura Codruța Kovesi a câștigat’

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, o felicită pe Laura Codruța Kovesi pentru alegerea în funcția de procuror-șef european, despre care spune că a câștigat această competiție în ciuda campaniei de denigrare duse de „PSDragnea”., anunță MEDIAFAX.

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, spune, într-o postare pe Facebook, după desemnarea pentru funcția de procuror-șef european a Laurei Codruța Kovesi, că românii au cu să se mîndrească.

„Adevărul iese întotdeauna la suprafață. Iată, avem români cu care ne mândrim. În lumea în care legea este egală pentru toți, iar meritocrația este regula, competența și profesionalismul sunt mereu premiate! În ciuda unei campanii de denigrare mizerabile dusă de PSDragnea la nivel național și internațional, Laura Codruța Kovesi a câștigat procedura de alegere pentru funcția de procuror-șef european! Felicitări, Laura Codruța Kovesi!”, a scris primarul pe rețeaua de socializare.

Ambasadorii statelor membre ale UE au votat, joi, pentru desemnarea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef european. Potrivit surselor MEDIAFAX, au existat 17 voturi „pentru” din totalul de 22 de voturi exprimate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns