Meniu principal

O româncă de 20 de ani a fost descoperită moartă, desfigurată, pe un câmp în Italia

O româncă de doar 20 de ani, găsită moartă pe un câmp din Italia

Lângă trupul femei era o carte de identitate ce aparținea unei românce de 20 de ani potrivit ilgiorno.it

Cadavrul unei românce de doar 20 de ani a fost găsit în cursul zilei de luni în Busto Arsizio, o localitate din apropierea orașului Milano, din Italia. Trupul se afla într-o stare avansată de degradare.

Femeia a fost găsită întâmplător de un bărbat care tăia iarba pe terenul său. Câteva minute mai târziu, poliția sosea la fața locului, pentru a începe investigațiile.

Potivit ilsussidiario.net, este dificil de înțeles cum a murit tânăra româncă, deoarece trupul ei era într-o stare avansată de degradare, iar medicii legiști nu au putut să tragă nicio concluzie după primele cercetări.
Lângă cadavrul femeii a fost descoperit o carte de identitate, ce aparținea unei românce în vârstă de 20 de ani. Conform sursei citate, acesta nu ar fi avut relații strânse cu familia, motiv pentru care dispariția nu a fost raportată autorităților.

Autopsia, programată programată pentru 29 august, ar putea scoate la iveală mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs decesul. Între timp, polițiștii continuă cercetările.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns