Meniu principal

Ministrul pentru românii de pretutindeni: Ludovic Orban își bate joc de diaspora! Vrea desființarea ministerului

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, susține că intenția premierului Ludovic Orban de a desființa acest minister în viitorul Guvern este ”o bătaie de jos la adresa românilor din diaspora”.

”Bătaie de joc la adresa românilor de pretutindeni!

Ludovic Orban își bate joc de cei peste 9 milioane de români, desființând Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

PNL a acuzat mereu PSD că nu respectă diaspora și comunitățile istorice. În realitate, decizia de a desființa Ministerul pentru Românii de Pretutindeni dovedește oricărui om lucid din România și din lume că pentru Orban și PNL, românii de peste granițe nu reprezintă altceva decât o sursă de voturi, o masă de manevră.

Soluția nu este deființarea ministerului, ci consolidarea acestui minister, al cărui rol principal îl reprezintă întărirea legăturilor românilor din țară cu milioanele de români din afara granițelor.

Din păcate, pentru PNL, legăturile de suflet ale românilor nu contează. Pentru ei, singura obsesie valabilă rămâne distrugerea cu orice preț a PSD-ului și a României!

Faptul că PSD a demonstrat, prin acțiuni concrete, că românii de peste granițe sunt importanți pentru fiecare dintre noi, pentru cei din țară, și în al doilea rând, pentru bunul mers al României, nu poate fi pe placul unor oameni care nu vor altceva decât putere, indiferent de preț și indiferent de suferințele pe care le provoacă.”, scrie Natalia Intotero.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns