Meniu principal

Mihai Chirica și Traian Băsescu văd în Andrei Năstase cel mai potrivit primar pentru Chișinău

Un primar proeuropean pentru Chișinău

“Îl cunosc bine pe Andrei Năstase și știu că este cel mai potrivit primar pentru capitala Republicii Moldova. Este un promotor al valorilor europene, precum demnitatea umană, democrația, libertatea, egalitatea și domnia legii. L-am cunoscut ca pe un politician patriot, încrezător în puterea omului de a sfinți locul. Sunt convins că poate face din frumosul Chișinău o localitate prosperă, în care toți cetățenii săi, indiferent de etnie, să se simtă foarte bine.

Orașe înfrățite de mulți ani, Iașul și capitala Basarabiei trebuie să continue să-și dezvolte relațiile economice și culturale, iar un primar ca Andrei Năstase – Cetățean de Onoare al Iașului –  este o garanție că aceste relații vor deveni un model demn de urmat și de alte orașe de pe cele două maluri ale Prutului.

Îi urez succes prietenului și fratelui Andrei Năstase și sper ca România și Republica Moldova să se reîntâlnească cât mai curând în cadrul Uniunii Europene!” a declarat Primarul Municipiuui Iasi Mihai Chirica.

Traian Basescu : Chișinăul trebuie să voteze Andrei Năstase!

“După o lungă criză poltică prin care a trecut Primăria Muncipiului Chișinău, mâine, prin alegeri, se poate pune capăt haosului care a dominat capitala R. Moldova.

Cel de al doilea tur al alegerilor locale îi are în finală pe Andrei Năstase, lider al coaliției proeuropene ACUM și Ion Ceban, reprezentant al Partidului Socialiștilor proruși.

În politică am recomandat și am acționat întotdeauna în funcție de ce este mai bine pentru cetățeni.
Alegerile de mâine au o miză uriașă pentru R. Moldova.
Mă adresez tuturor locuitorilor municipiului Chișinău, dar și din localitățile limitrofe care votează pentru Primarul General.

Nu permiteți, prin neimplicare, ca acest oraș simbol să devină o nouă cucerire a propagandei agresive ruse.

Mă adresez în mod direct cetățenilor români din Chișinău. Nu vă lăsați umiliți de rusofoni, cei care încă visează la vremurile lui Stalin!

Ion Ceban este expresia vremurilor trecute, când erați în Uniunea Sovietică, în timp ce Andrei Năstase vă aduce perspectiva spre România, spre Uniunea Europeană, spre prosperitate.

După ce Andrei Năstase și Maia Sandu au scos Republica Moldova de sub oligarhul Plahotniuc, a venit timpul ca Republica Moldova și Chișinăul sa fie scoase și de sub rusofoni.

Maia Sandu și Andrei Năstase au scos Republica Moldova de sub Plahotniuc, a venit timpul sa o scoată și de sub Dodon și ai lui.

Votați pentru Andrei Năstase, pentru că asta este alegerea corectă și necesară astăzi.

Un vot pentru Andrei Năstase este un vot spre mai binele fiecăruia dintre voi!”

Sursa Facebook

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns