Meniu principal

Deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale, chiar dacă nu va fi susținut de PSD.

Liviu Dragnea a declarat că PSD va anunța candidatul pentru alegerile prezidențiale duminică seară, după alegerile europarlamentare.

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunțăm.”, a afirmat Liviu Dragnea, marți.

La scurt timp după declarația lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a anunțat că intră în cursa pentru alegerile prezidențiale:

„Am zis ca voi candida si voi face asta in ciuda a tot. Voi face asta pentru că stiu de ce o fac.”

Acum ceva timp, Pleșoianu a declarat că sunt multe probleme în PSD, cea mai gravă dintre ele fiind lipsa de comunicare din interiorul formațiunii politice.

„Până acum un an, când am făcut pasul spre politică, m-am ocupat de marketing și comunicare. La nivel de comunicare, lucrurile stau prost. Eu nu sunt adeptul coafării situației. Situația, din punctul de vedere al comunicării, nu e deloc bună. Sunt, fără doar și poate, declarații contradictorii și nu putem să ascundem că foarte mulți oameni nu pricep despre ce e vorba. Apelul meu l-am mai făcut și cu alte ocazii, tot așa public cum îl fac și-n această seară. Când se iau niște decizii să se ia și să se comunice în așa fel încât să înțeleagă toată lumea, inclusiv eu. Să plecăm de la premisa că nu sunt expert în fiscalitate.

Eu, dacă reușesc să înțeleg, în calitate de comunicator PSD, pot să livrez mai departe o explicație astfel încât să înțeleagă toată lumea. Dar trebuie să înțeleg mai întâi eu. Ce-mi doresc eu foarte mult e să nu mai văd astfel de scene în care cineva din PSD spune un lucru, altcineva spune alt lucru, cineva din Parlament spune un lucru, cineva din Guvern spune alt lucru. Cred că e foarte important să se hotărască la nivel de Guvern. Fără doar și poate sunt niște probleme.”, a declarat Pleșoianu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns