Meniu principal

Compensații din partea Germaniei pentru evreii israelieni victime ale Holocaustului românesc

Am fost contactată în această dimineață (duminică, n.r.) de Oficiul pentru Egalitatea Socială, care administrează Linia telefonică *8840 privind noul aranjament de compensare pentru evreii israelieni originari din România, victime ale Holocaustului românesc.

Tsiky Berger Cohen

Conform reprezentanților instituției: ”Vă informăm cu plăcere că angajații liniei telefonice (HaMoked) *8840 au fost actualizați cu privire la detaliile aranjamentului la care s-a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute și, dacă va fi nevoie, vor fi actualizați din nou”. 
Oficiul pentru Egalitate Socială va publica în zilele următoare un comunicat detailat, pe care-l voi publica în grupul Facebook ”Șorașim romanim” (Rădăcini românești”) și pe site-ul agenției de știri Anima News. 
Persoanele care îndeplinesc criteriile deja publicate sunt rugate să sune la telefonul *8840. Puteți găsi criteriile și lista orașelor în cauză:

Nici un avocat nu reprezintă această problemă în numele Biroului pentru Egalitate Socială. Nu vă pot da sfaturi dacă să folosiți sau nu un avocat, aceasta este decizia dvs. 
Din câte am înțeles, formularele care trebuie completate sunt foarte simple, iar în ceea ce privește documentele care vi se vor cere să le prezentați, probabil că nu va fi deloc complicat.
Orice nouă actualizare va apare, o voi posta pe Șorașim romanim și pe Anima News.
O săptămâna bună, vești bune tuturor și noroc.

Tsiky Berger COHEN / Anima News

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns