Meniu principal

„Paștele în Bucovina”. Gheorghe Flutur face o invitație diasporei românești.

Începând în Duminica Floriilor, continuând cu Săptămâna Patimilor și Învierea Mântuitorului, și încheindu-se în Săptămâna Luminată, acțiunile programului „Paștele în Bucovina”, lansat de Consiliul județean Suceava, are menirea de a-i aduce acasă, și în acest an, de Sărbători, pe sucevenii din străinătate.

Indiferent de locul în care vă aflați, știu că gândul dumneavoastră se îndreaptă pre cei dragi de acasă, cu atât mai mult acum, în preajma Sfintelor Sărbători de Paști. Și asta pentru că aici, în Bucovina, această sărbătoare are un farmec aparte, Înălțâtoarea Sărbătoare a Învierii Domnului aducându-ne tuturor o mare bucurie, pe care o trăim cu o maximă intensitate în toate bisericile și mănăstirile din județul Suceava. Îmi face o deosebită plăcere ca bucuria acestei sărbători să o împărtășesc cu prieteni și oaspeți dragi, motiv pentru care vă invit să luați parte la acțiunile din cadrul Programului „Paștele în Bucovina”, care se derulează pe parcursul acestor două săptămâni”, se arată într-un comunicat al președintelui Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Pe parcursul celor două săptămâni, oaspeții bucovinenilor din Suceava vor putea participa la o serie de activități organizate de admnistrația locală, spectacole, concerte, festivaluri, demonstrații de ouă încondeiate, târguri, expoziții și concursuri cu tematică pascală.

  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
    23
    Shares


Lasă un răspuns