Româncă devenită celebră la Carnavalul de la Veneţia, după ce mari agenţii de presă au publicat fotografii cu rochia sa ”a la française”

APDA, 9 februarie 2018 – O tânără de profesie designer, din Alba Iulia, a devenit celebră la Carnavalul de la Veneţia după ce mari agenţii de presă din lume şi ziare au publicat fotografii cu aceasta îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă.

Cristina Bica are 37 de ani şi a absolvit o facultate de Studii Europene şi un curs de design vestimentar. Pentru ediţia din 2018 a carnavalului de la Veneţia a pregătit o rochie specială, ”a la française”.    Îmbrăcată cu aceasta a ieşit pe străzile celebrului oraş italian şi a făcut senzaţie. Fotografii cu tânăra din Alba Iulia au însoţit ştiri publicate de câteva dintre cele mai mari agenţii ale lumii cum ar fi France Presse, Reuters, dar şi de celebrul site de ”stock photograpy”, Getty Images. Alte poze au fost publicate de site-uri din Italia, precum şi pe pagina oficială a Carnavalului.    ”Am vrut să fac şi eu nişte poze cu ultimul proiect, rochia «a la française», într-un cadru potrivit viitoarei ei destinaţii. Dar indiferent la ce oră am încercat, cum ne opream pe loc, cum se adună lumea să-şi facă poze cu mine că la.. Carnaval!”, a spus designer-ul care a fost asaltat de fotografi de la cele mai mari agenţii din lume.

”Ar fi trebuit să spun fiecăruia: «Ştiţi, eu nu-s plătită de organizatori să fac asta, sunt designer şi vreau doar să-mi fac nişte poze cu rochia…» Dar pentru că nu ştiu s-o zic în chineză, arabă sau alte asemenea limbi, am preferat să «play along» şi să mă bucur împreună cu oameni din toată lumea de spiritul Carnavalului Veneţian! Până la urmă cea mai mare mulţumire a unui artizan e atunci când muncă lui aduce bucurie, aşadar zâmbetele, încântarea şi admiraţia oamenilor au răsplătit din plin concesia făcută de amorul artei”, a completat Cristina Bica.

sursa: Adevarul