Meniu principal

„Road to Sibiu”, dedicat promovării municipiului de pe Cibin și programului „Sibiu – Regiune gastronomică europeană 2019”.

La 4 aprilie a.c., ambasadorul Bogdan Mazuru a deschis evenimentul „Road to Sibiu”, dedicat promovării municipiului de pe Cibin și programului „Sibiu – Regiune gastronomică europeană 2019”. Astrid Fodor, primarul Sibiului, și Doris Banciu, consilier pentru relații internaționale la Consiliul Județean Sibiu, au prezentat numerosului public prezent, format din diplomați și oameni de afaceri austrieci, oportunitățile turistice și de afaceri oferite de regiune. Invitaților le-au fost oferite spre degustare produse alimentare și băuturi specifice zonei, iar bucătari profesioniști au prezentat și o scurtă sesiune de live cooking.
Delegația sibiană, din care au mai făcut parte Ionuț Martin și Cristian Cismariu, membri ai consiliului director ai Asociației Județene de Turism, s-a aflat într-o vizită de lucru la Viena în perioada 3-5 aprilie. Cu suportul Biroului de Promovare Comercială și Economică din cadrul ambasadei, au avut loc întâlniri ale delegației sibiene cu reprezentanți ai Camerei Economice Federale a Austriei, discutându-se despre posibilitățile de cooperare în vederea dezvoltării învățământului dual în domeniul turismului, cu reprezentanți ai Universității Modul privind înființarea unei școli de turism la Sibiu și cu conducerea grupului Porr AG despre cooperarea în diverse proiecte de infrastructură rutieră și turistică.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni stând jos, masă, interior şi mâncare
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind, interior
Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns