Meniu principal

RED Alert! NoStress a lansat un nou videoclip

NoStress, una dintre cele mai cunoscute trupe de coveruri de pe la noi, a lansat pe 15 ianuarie, în cadrul emisiunii ‘Vorbește lumea’ de la ProTv cel mai recent material audio-video intitulat RED.

‘REDiscover you favorite music’ este mesajul din spatele conceptului RED și adună câteva din piesele momentului într-o reinterpretare originală marca NoStress. RED aduce și o schimbare în imaginea proiectului NoStress, toți membrii purtând salopete roșii pentru promovarea noului vi-deoclip.

‘Vrem să fim în pas cu cele mai noi tendințe muzicale, însă încercăm de fiecare dată atunci când alegem materialul muzical pentru un nou videoclip să păstrăm și melodii din trecut. Ne place să combinăm trecutul muzical cu prezentul, dar în același timp să ne punem și propria amprentă’ – Cristi Dumitrescu (tobe).

Pentru acest videoclip NoStress a colaborat cu Miluță Fluieraș, același care a fost alături de trupă și la filmările coverului rock ‘Mă doare la bas’ lansat în 2018.

‘De data aceasta am vrut să facem ceva diferit. Fiind un colaj de piese, am vrut ca fiecare să aibă propria poveste, dar în același timp să redea unitatea trupei și publicul să simtă energia noastră.’ – Elizé Manda (voce).

NoStress a luat ființă în vara anului 2013, iar printre reușitele band-ului se numără participarea la Eurovision în 2017 cu melodia ‘Fără bariere’ și turneul de 5 luni în America și Insulele Caraibe, început în noiembrie 2018.

Cristi Dumitrescu, Elizé Manda, Tudor Man, Robert Preduț, Alexandru Burcă, Dragoș Popa și Andrei Bălașa lucrează și la o piesă proprie NoStress, ce urmează a fi lansată anul acesta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns