Meniu principal

Protest la Universitate pentru implementarea votului electronic pentru Diaspora

Asociația România Mândră Între Stele – A.R.M.I.S., condusă de regizorul şi scenaristul Bobby Păunescu, cere guvernanților implementarea votului electronic pentru Diaspora.

În acest sens, românii sunt îndemnați să iasă duminică în stradă, la Universitate, pentru o manifestație pașnică.

„Duminica, 2 Iunie, ora 18.30, Piata Universitatii, Bucuresti- ARMIS va invita la o manifestatie pasnica cu scopul de a atrage un ultim semnal autoritatilor fata de umilinta prin care au trecut cu ocazia votului din 26 Mai – Romanii din diaspora. Invitam sa participe alaturi de noi toate organizatiile din Romania precum si toti cetatenii care sunt constienti ca aceasta umilinta nu a fost intamplatoare! Vom cere implementarea de urgenta a “Votului Electronic” pt cei care au domiciliul in strainatate!!!”, a scris pe Facebook Bobby Păunescu.

Presedintele ARMIS solicită decidenților de la nivelul Guvernului României să realizeze în regim de urgență toate diligențele necesare pentru ca situația de la scrutinul de duminică în diaspora (similară cu cea de la alegerile prezidențiale din 2014) să nu se mai repete, cu atât mai mult cu cât, la sfârșitul acestui an urmează ca românii să fie din nou chemați la urne pentru a-și alege președintele.

Cetateanul.net

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns