Meniu principal

Năstase îl invită pe Plahotniuc la Parlament: Ce propunere i-a făcut liderului PDM

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, copreședintele blocului politic „ACUM Platforma DA și PAS”, Andrei Năstase, a făcut, în cadrul unui interviu pentru COTIDIANUL.MD, un apel către toți deputații aleși la 24 februarie curent, să se întrunească în cadrul unei ședințe în zilele ce urmează pentru a vota o hotărâre privind organizarea alegerilor locale.

Întrebat în cadrul unui interviu pentru COTIDIANUL.MD de ce blocul ACUM evită să invită PDM să voteze pachetul de legi privind dezoligarhizarea, măcar și pentru a afla cum răspund democrații, Năstase a decis să invite toți deputații aleși la 24 februarie pentru a vota o hotărâre privind organizarea alegerilor locale.

„Fac o invitație tuturor deputaților din Republica Moldova. Haideți să votăm o hotărâre privind alegerile locale, invitația este inclusiv pentru Plahotniuc și Candu. Ieși Plahotniuc, vino la Parlament și votează pentru alegerile locale. Hai să luăm o decizie responsabilă”, a declarat Năstase.

„Să vină toți să votăm. Dodon, Plahotniuc și Șor nu vor să voteze pentru un procuror european, pentru demiterea șefului SIS, CNA, nu vor reforma justiției. Ce vă împiedică ca astăzi sau mâine să venim la Parlament și să votăm o hotărâre cu privire la alegerile locale”, a mai declarat Andrei Năstase.

Cotidianul.md


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns