Meniu principal

Dezvăluire nucleară: ‘Rețeaua lui Dincă a plasat minore la baza militară Deveselu’

Bomba a fost detonată în spațiul public! Aceasta este dezvăluirea care aruncă-n aer cazul Caracal.

Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o rețea de crimă organizată, care a plasat minore la baza militară Deveselu, susține jurnalistul Radu Moraru, cel care și-a anunțat cadidatura la alegerile prezidențiale.

„RETEAUA DE CRIMA ORGANIZATA A LUI DINCA A PLASAT MINORE LA BAZA MILITARA DEVESELU !

Romanii au inteles ca Dinca este protejat la cel mai inalt nivel !

De ce este protejat Dinca ? Sa o duca bine in arest, sa aiba de toate si sa taca !

Raspunsul il da chiar seful DIICOT ! “Ancheta s-a extins si in Statele Unite!” Serviciile Secrete romanesti au comis fapte grave fata de Americani !

Desi DIA, Directia de Informatii a Armatei, a avertizat pe Presedintele Iohannis si CSAT, adica inclusiv pe SRI si SIE, ca la Deveselu exista o retea de crima organizata cu rapiri de minori, care infiltreaza minori in baza americana, Statul Mafiot nu a facut nimic ! Ba din contra, a preferat ca militari americani de rang inalt sa fie filmati si santajati in timp ce faceau sex cu minore !

Securistii romani au “aranjat” prostituate minore in patul americanilor ca sa poata fi santajati de catre toate Serviciile Secrete care actioneaza la Deveselu !

Romania a dovedit, din nou, ca e “un partener” pentru NATO si USA ! O “curva de partener” ! America inca nu a inteles ca securistii din RO joaca tot cu Rusia lui Putin ! Iliescu KGB si avortonii lui sovietici ! Greu Blestem !

Astept postacii care sa ne explice “minunile” Moscovei in Istoria Romaniei ! Si de ce e bine ca securistii romani sint oamenii Moscovei!”, spune Radu Moraru.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns