Meniu principal

Andrei Năstase: „Vă asigur, niciodată nu voi lua decizii politice bazate pe incertitudini”

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, dă asigurări că niciodată nu va lua decizii politice bazate pe incertitudini, informează TRIBUNA.

„Nu-mi pot lega numele de cei care și-au bătut joc de Moldova și de Oamenii ei, de cei care sunt în stare să sacrifice această țară pe altarul intereselor străine. Au curajul să treacă de partea poporului? Nu. Nu poți face democrație, stat de drept, bunăstare, dreptate și o viață mai bună pentru oameni și nici integrare europeană împreună cu politicieni corupți și oligarhi, indiferent de retorica lor geopolitică. Fapte, băieți șmecheri! Fapte, nu povești”, a declarat Năstase, într-un live pe o rețea de socializare.

Vă asigur, niciodată nu voi lua decizii politice bazate pe incertitudini. Nu-mi pot lega numele de cei ce și-au bătut joc de Moldova și Oamenii ei, de cei ce sunt în stare să sacrifice această țară pe altarul intereselor străine. Au curajul să treacă de partea poporului? Nu.Nu poți face democrație, stat de drept, bunăstare, dreptate și o viațâ mai bună pentru oameni și nici integrare europeană împreună cu politicieni corupți și oligarhi, indiferent de retorica lor geopolitică. Fapte, băieți șmecheri! Fapte, nu povești.

Publicată de Andrei Nastase pe Vineri, 24 mai 2019
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns