Meniu principal

Andrei Năstase s-a înregistrat în cursa electorală: „Sper că nedreptatea de anul trecut va fi răzbunată printr-un vot masiv”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-a înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al Chișinăului.

Năstase susține că a decis să candideze la funcția de primar al Capitalei, precizând că are „încredere în capacitatea oamenilor din oraș și a celor din suburbii de ași face dreptate”.

„Sunt încrezător că nedreptatea care li s-a făcut oamenilor anul trecut va fi răzbunată printr-un vot și mai masiv în aceste alegeri”, a comentat Năstase.

Referitor la faptul că pleacă de la ministerul de Interne pentru a se antrena în cursa electorală, Năstase a precizat că „nu renunț la ministerul de Interne pentru simplul motiv că ministerul nu îmi aparține, așa cum nu ar fi trebuit să aparțină nimănui până la mine”.

„Ministerul de Interne nu aparține cuiva. Este un minister care trebuie să se ocupe de afacerile interne ale statului, de protejarea drepturilor și libertăților oamenilor. Acest minister trebuie să funcționeze și să acționeze în beneficiul oamenilor și nu împotriva lor, indiferent de cine îl va conduce”, a adăugat Andrei Năstase.

Amintim că, în cadrul alegerilor municipale repetate de anul trecut, Andrei Năstase a câștigat mandatul de primar al Chișinăului.

În urma exercițiului din 3 iunie 2018, Năstase a obținut 52,57% din voturi, în timp ce 47,43% din voturi i-au revenit lui Ion Ceban.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Lasă un răspuns